| Autor |
Wiadomość |
słąwek
Gość
|
2006-12-21, 15:15 papierosy
Anetta wysłąłem ci e-maila powiedz ile zapłacisz za karton maldboro mozna było by co tydzien podzucic ci jakies 50-70 kartonów i napisz mi jak z warszawy wygląda podróz i jak jest na lotnicku w liverpulu jak wygląda odprawa i jak np. złapią to czy traci sie fajki czy mozna z powrotem z nimi wrócic i ile kosztuje bilet z warszawy w dwie strony.napisz mi na meila; nimfa28@interia.pl
|
dziksumatrzanski
Gość
|
2007-02-02, 06:46 Papierosy w Anglii
Ja zaopatrywałem się u Słowaków. Oni sprzedają 20, 23 i 25 funtów od kartonu. Liverpool to miasto w którym ja znam ponad 50 słowaków więc nie ma problemu z kupnem. A tak czy inaczej polecam se samemu robić. Tytoń z polski można spokojnie wysyłać. Przesłanie kosztuje niecałe 10 zł. Jeśli ktoś ma jakieś dodatkowe pytania a ja moge mu odp. to piszcie na e-mail. dziksumatrzanski@o2.pl
|
aniolek
Gość
|
2007-02-05, 16:31
mam lm i malboro po bardzo okazyjnych cenach od 2.5 zł pochandlujemy???????????? RYSZARD.W@autograf.pl
|
maricin
Gość
|
2007-03-27, 22:40 fajki
ogolnie to wstyd mi za was drodzy rodacy
|
playy
Gość
|
2007-07-27, 08:35 kupie
szukam stalego dostawcy papierosow na terenie anglii. Interesuje mnie kazda jedna marka jak i kraj pochodzenia..soby zainterewsowane prosze o kontakt mailowy playboy3@poczta.onet.pl dzieki
|
gruszka
|
2007-12-11, 15:24
| gosc napisał: |
| a czy ktos moze mi powiedziec ile opakowan papierosow mozna przewiesc do Angli |
jak rok temu się wybierałam to miałam trzy kartony-tak nadprogramowo, ale miałam szczęście, że nie sprawdzali:) najlepiej jest się dowiedzieć wcześniej czy są ostre kontrole w danym miejscu i wtedy ryzykować lub nie; ryzyko może być dość spore, jak już sprawdzą to mogą nałożyć sporą karę, jeśli się nie wymigasz
|