Forum Latanie i Podróże

Tematyka: tanie latanie, tanie linie lotnicze,
przeloty z i do Polski, życie i podróże po świecie.

Wyszukaj najtańszy bilet lotniczy !

gdzie kupić bilety lotnicze? pomóżcie!

RSS FAQFAQ SzukajSzukaj RejestracjaRejestracja ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości ZalogujZaloguj 

gdzie kupić bilety lotnicze? pomóżcie!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Forum Latanie i Podróże -> Linie lotnicze
Autor Wiadomość
adam.piechus

2013-03-04, 05:48     Pozytywne zaskoczenie :)

Witam szanowne grono,
natrafiłem na nowy serwis internetowy gdzie można kupić bilety lotnicze.

Z uwagi na to że wraz z rodziną 3 lata temu przeprowadziłem się do Nowego Jorku, a moja żona oraz dzieci są bardzo zżyte z dziatkami (oczywiście jednymi i drugimi) raz na 4 miesiące oraz na święta latamy do Polski.

W sumie zawsze szukałem najtańszego rozwiązania po internecie - nie przywiązuję się jakoś specjalnie do jednego serwisu... Ale:

Znalazłem najniższa cenę w nowym serwisie internetowym: www.lotnicze-linie.pl
Nigdzie indziej nie było takiej taryfy, podczas składania rezerwacji Online wybrałem płatności przelewem dostałem E-maila z numerem rezerwacji oraz terminem wykupu.

Niby nic specjalnego poza tym że cena była najniższa :)

Prawdziwe pozytywne zaskoczenie przyszło potem:
Odbieram telefon, w słuchawce miły głos pewnej Pani - mówi że dzwoni z serwisu eLoty.pl w sprawie rezerwacji biletów i ze cena uległa zmianie - (oczywiście słysząc te słowa pomyślałem, pierwszy i ostatni raz tam kupuję).

Panie Adamie cena uległa zmianie, na tą chwilę wynosi 35% mniej!

Nie dość że cena za bilety była dla mnie odpowiednia, to jeszcze już po rezerwacji okazało się że jeszcze jest taniej!

Stąd też polecam serdecznie ten serwis.

kujek44

2013-04-17, 20:33    

Ja polecam tanie loty do Rzymu - na stronie znajdziecie aktualne promocje i najtańsze wyloty do danego miejsca w kraju i na świecie. Zawsze, gdy planuję wylot odwiedzam tą internetową stronkę i szukam aktualnie najtańszych opcji :)

smeriatka

2013-05-16, 19:03    

Jakby komuś marzyły się greckie wyspy to tutaj macie tanie loty do Grecji=

Kamil

2013-05-25, 21:10     Tanie loty warszawa - rzym

A jeśli chodzi o Rzym to ja w ostatnim czasie natrafiłem na fajną stronkę, gdzie również można trafić na tanie loty do Rzymu http://www.forum-lotnicze.pl/lotnisko-warszawa-modlin-f37/przelot-tanimi-liniami-warszawa-modlin-rzym-t2412.html polecam sprawdźcie sami

tonka

2013-06-23, 19:24    

Generalnie sprawdzam kilka stron w internecie które specjalizują się w sprzedaży biletów jak choćby strona lotniczy-bilet.pl Sprawdzam zakładkę z promocjami. Sprawdzam także ceny biletów bezpośrednio u przewoźników. Kolejnym dobrym posunięciem jest newsletter. Na meila można otrzymać ciekawe propozycje lotów.

Ostatnio zmieniony przez tonka dnia 2013-09-23, 15:05, w całości zmieniany 1 raz

123456789

2013-07-29, 13:21     bilety na samolot

Ja ostatnio miałem przyjemnośc zakupu biletu przez infolinie i nie zaluje. fajna, szybka osbluga, platnosc karta i wszysko spoko. Polecam takie metody zakupu i platnosci.

Werix11

2013-08-20, 12:34    

Ja polecam te linie lotnicze w polsce. Obsługiwane są najważniejsze porty lotnicze w Europie i mają dobre ceny. Bilety można kupić przez internet.

TomaszKamasz

2013-08-22, 11:55    

Ogólnie w sieci jest duży wybór serwisów do wyszukiwania tanich lotów. Ciekawy artykuł o tanim lataniu znalazłem tutaj. Sporo ciekawych spostrzeżeń, np. dotyczących w jakie dni rezerwować bilet, a w jakie się lepiej wstrzymać.

cookie24

2013-08-27, 21:04    

Proponuje zajrzeć tutaj, dostaniesz tanie bilety lotnicze do Toronto oraz innych miast.

Nomi11

2013-09-02, 09:34    

Ja kiedyś jak miałem więcej czasu i pieniędzy na wakacje leciałem do Paryża. Korzystałem z oferty tanie loty paryż z Katowic. Może ktoś zna tego przewoźnika.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6