Forum Latanie i Podróże

Tematyka: tanie latanie, tanie linie lotnicze,
przeloty z i do Polski, życie i podróże po świecie.

Wyszukaj najtańszy bilet lotniczy !

gdzie kupić bilety lotnicze? pomóżcie!

RSS FAQFAQ SzukajSzukaj RejestracjaRejestracja ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości ZalogujZaloguj 

gdzie kupić bilety lotnicze? pomóżcie!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Forum Latanie i Podróże -> Linie lotnicze
Autor Wiadomość
selfer

2014-08-19, 11:25    

Niestety nie widziałem takiej opcji.

Poza tym nie ma co się dziwić, że wszędzie widać eloty, skoro mają naprawdę dobrą ofertę.

Pozdrawiam

WyznaczTrase

2014-10-07, 10:30     Tanie linie

Najlepiej kupować bilety tanich przewoźników, Raianer czy Wizzair. Na stronach internetowych znajdziesz aktualne oferty i ceny. Odwiedzaj tez. Często są tam mega fajne promocje cenowe. Ja w tym roku leciałam z mężem do Paryża za 200 zł za dwie osoby w dwie strony. Trzeba tylko na bieżącą śledzić oferty

joder

2014-12-17, 13:51     Gdzie i jak szukać tanich lotów

Przejrzałem wszystkie posty na tym forum i mając za sobą wieloletnie doświadczenie w szkukaniu tanich połączeń muszę przyznać, że gdybym był początkującym poszukiwaczem lotów to za dużo byście mi nie pomogli . Wiedza na temat poszukiwana lotów to gigantyczny zasób wiadomości. Nie da się tego napisac w dwóch słowach albo kierując kogoś na jedną wyszukiwarkę. Postarałem się wszystko co wiem na ten temat umieścić na blogu podróżniczym i caly czas jest on w budowie. Jeżeli ktos chce poczytać. Polecam tam m.in. pakiet stron intrenetowych na start z których można korzystać. Dzięki nim udało mi się już praktycznie "za grosze" odwiedzić wszystkie kontynenty (a moje zasoby finansowe okresłiłbym jako skromne).

Jolaka

2015-02-25, 12:05    

Ja osobiście bym polecała sprawdzić w wyszukiwarkach które przeszukują większe zasoby niż tylko Ryanair czy Wizzair, gdyż często bywa że normalne linie lotnicze oferują lepsze ceny. Dobrą opcją jest również korzystanie z przeglądarek które przeszukują loty łączone również w tanich liniach lotniczych. Takie loty często bywają dużo tańsze głównie w okresach świątecznych czy wakacyjnych. Jedną z takich przeglądarek z których korzystam jest

GosiaSwr

2015-03-02, 12:19    

Mam pytanie. Czy kupilibyście lot do Paryża teraz - w takim okresie, kiedy może być tam trochę niebezpiecznie? Widziałam ostatnio lot za 70-pare złotych dwie strony, ale nie kupiłam z obawy właśnie...

anarya

2016-01-30, 10:15    

Przepraszam, jeśli temat jest stary, ale nie może mi pan powiedzieć, jak dużo kosztuje bilety lotnicze do Bristolu ? I gdzie można je kupić?

HelenaWilla

2016-01-30, 15:26    

Wolę kupić bilety online za pośrednictwem tego serwisu :
Ja zawsze skorzystać z tego serwisu, aby zaplanować podróż i zamówić mój bilet. Ten serwis zapewnia najtańsze bilety i najlepszy sposób, aby dostać się do innego punktu.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6