Autor |
Wiadomość |
selfer
|
2014-08-19, 11:25
Niestety nie widziałem takiej opcji.
Poza tym nie ma co się dziwić, że wszędzie widać eloty, skoro mają naprawdę dobrą ofertę.
Pozdrawiam
|
WyznaczTrase
|
2014-10-07, 10:30 Tanie linie
Najlepiej kupować bilety tanich przewoźników, Raianer czy Wizzair. Na stronach internetowych znajdziesz aktualne oferty i ceny. Odwiedzaj tez. Często są tam mega fajne promocje cenowe. Ja w tym roku leciałam z mężem do Paryża za 200 zł za dwie osoby w dwie strony. Trzeba tylko na bieżącą śledzić oferty
|
joder
2014-12-17, 13:51 Gdzie i jak szukać tanich lotów
Przejrzałem wszystkie posty na tym forum i mając za sobą wieloletnie doświadczenie w szkukaniu tanich połączeń muszę przyznać, że gdybym był początkującym poszukiwaczem lotów to za dużo byście mi nie pomogli . Wiedza na temat poszukiwana lotów to gigantyczny zasób wiadomości. Nie da się tego napisac w dwóch słowach albo kierując kogoś na jedną wyszukiwarkę. Postarałem się wszystko co wiem na ten temat umieścić na blogu podróżniczym i caly czas jest on w budowie. Jeżeli ktos chce poczytać. Polecam tam m.in. pakiet stron intrenetowych na start z których można korzystać. Dzięki nim udało mi się już praktycznie "za grosze" odwiedzić wszystkie kontynenty (a moje zasoby finansowe okresłiłbym jako skromne).
|
Jolaka
|
2015-02-25, 12:05
Ja osobiście bym polecała sprawdzić w wyszukiwarkach które przeszukują większe zasoby niż tylko Ryanair czy Wizzair, gdyż często bywa że normalne linie lotnicze oferują lepsze ceny. Dobrą opcją jest również korzystanie z przeglądarek które przeszukują loty łączone również w tanich liniach lotniczych. Takie loty często bywają dużo tańsze głównie w okresach świątecznych czy wakacyjnych. Jedną z takich przeglądarek z których korzystam jest
|
GosiaSwr
|
2015-03-02, 12:19
Mam pytanie. Czy kupilibyście lot do Paryża teraz - w takim okresie, kiedy może być tam trochę niebezpiecznie? Widziałam ostatnio lot za 70-pare złotych dwie strony, ale nie kupiłam z obawy właśnie...
|
anarya
|
2016-01-30, 10:15
Przepraszam, jeśli temat jest stary, ale nie może mi pan powiedzieć, jak dużo kosztuje bilety lotnicze do Bristolu ? I gdzie można je kupić?
|
HelenaWilla
|
2016-01-30, 15:26
Wolę kupić bilety online za pośrednictwem tego serwisu :
Ja zawsze skorzystać z tego serwisu, aby zaplanować podróż i zamówić mój bilet. Ten serwis zapewnia najtańsze bilety i najlepszy sposób, aby dostać się do innego punktu.
|