2007-11-17, 15:21 Praca licencjacka o tanich liniach lotniczych :))
Czesc wszystkim. Pisze prace licencjacka o tanich liniach lotniczych. niejest to praca wybrana z braku laku czy tez przypadku a z pasji do lotnictwa i latania. byloby mi jednak bardzo milo gdyby znalazl sie tutaj ktos uprzejmy i troszeczke mi pomogl w tym. temat nie jest latwy. a jesli ktos pisal juz cos podobnego to moze podzieli sie chociaz ze mna jakimis doswiadczeniami lub chocby radami. naprawde bede bardzo wdzieczna :)) szczegolnie wazna jest dla mnie historia powstania tanich linii lotniczych i to, w jaki spsob zawedrowalo to do Polski. wiem ze pionierem w tym byla linia Southwest Airlines.
dzieki wielkie z gory :))
Yannkes
2007-11-19, 11:23
pytasz o cos konkretnego czy oczekujesz ze ktos przekaze tobie materialy o tanich liniach? poczytaj o Google a potem sprobuj uzyc go... Jak znajdziesz materialy i czego nie bedziesz wiedziala (konkretow) to pytaj...
Southwest Airlines faktycznie byl pionierem, z ktorego przyklad wzial ryanair wiec zacznij od nich... nie zapomnij tez o airpolonii