Forum Latanie i Podróże

Tematyka: tanie latanie, tanie linie lotnicze,
przeloty z i do Polski, życie i podróże po świecie.

Wyszukaj najtańszy bilet lotniczy !

gdzie kupić bilety lotnicze? pomóżcie!

RSS FAQFAQ SzukajSzukaj RejestracjaRejestracja ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości ZalogujZaloguj 

gdzie kupić bilety lotnicze? pomóżcie!
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Forum Latanie i Podróże -> Loty z i do Polski
Autor Wiadomość
betina

2010-04-08, 19:27     gdzie kupić bilety lotnicze? pomóżcie!

czesc:) chce kupic bilety lotnicze, jest to mój pierwszy raz wiec nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac i gdzie szukac? bardzo prosze o wskazowki porady:)

sky4fly

2011-01-12, 14:10    

Rozumiem, że zależy Ci na zakupie biletów przez internet. Powiedz jaki kierunek Cię interesuje, to podpowiemy, gdzie najlepiej szukać.

Generalnie mówiąc poleca się odwiedzanie stron internetowych przewoźników, lub skorzystanie z pośredników, którzy zbierają oferty od innych linii.

cookicrisp

2011-07-22, 20:54    

Jeśli chodzi o takiego posrednika to podaję tobie sprawdzone przeze mnie biuro http://www.lotnicze-linie.pl/rezerwacja.php .Sa niezawodni i ceny tez sie niskie. A bezposrednio u przewoznika to probowalam u ryanair kupic, jednakze nie mialam karty kredytowej wiec i tak musialam z biura skorzystac

katerina

2011-07-30, 12:53    

polecam stronę, od razu możesz sobie zarezerwować hotel. Są też tam bardzo fajne poradniki, jak np Jak płacić mniej? Myślę że Ci się przyda.

małpeczka

2011-08-09, 07:44    

A szukałeś na www.latanie-tanie.pl ? Tam jest bardzo szeroka oferta wielu przewoźników także zawsze można coś ciekawego znaleźć! Polecam, sprawdź!

pustelnica

2011-10-12, 20:36    

Ja w wakacje leciałam do Barcelony i bilety kupiłam tam. Polecam, mają spoko konsultantów bo nawet z moim milionem pytań sobie poradzili i cierpliwie na nie odpowiadali.

pat_RYK

2011-10-13, 14:10    

ja regularnie korzystam nawet teraz maja promocje na loty do skandynawii i do kapsztadu, ostatnio widziałem londyn w niezłych cenach i nie taniego przewoźnika, a chyba british airways. nie trzeba nawet wchodzic na ich stronę, wystarczy mieć ich stronę polubiona a na fb, żeby widziec aktualności :)

dionko

2011-10-18, 12:07    

Ja jeszcze znam tanie-latanie.net. Tez można znaleźć ciekawe promocje na bilety w różne strony świata.

pik-na

2011-10-26, 13:51    

Hejka! ja tez bałam się zakupów przez internet, ale ostatnio się przełamałam i kupiłam bilety na http://www.lotnicze-linie.pl/rezerwacja.php transakcja przebiegła bezproblemowo, nie była żadnych komplikacji :) Generalnie jestem bardzo zadowolona! nawet takiemu antytalentowi jak ja się to udało, zatem nie jest to trudne :)

pat_RYK

2011-10-27, 13:29    

pisałem ostatnio Wam o tej promocji z lotnicze-linie.pl i sam z niej skorzystalem, kupilem bilet w Lufthansie do Barcelony w obie strony za 759 zł i jestem mega zadowolony z siebie :) wreszcie zobacze na żywo stadion FC Barcelony :) yeah :)))

Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4